"Vsak je unikaten! Naslednji je lahko vaš."

Bazeni vseh vrst

25 let izkušenj

Vključno z izvedbo in montažo vam že 25 let nudimo vse kar potrebujete za kvalitetno izgradnjo in opremo bazena, dezinfekcijo vode, ogrevanje vode, pokrivanje bazenov in množico dodatne opreme.

Betonski bazeni

Še vedno velja, da so najboljši bazeni betonski bazeni. So pa tudi najdražji in najzahtevnješi za načrtovanje in gradnjo. Narejeni so lahko v poljubnih oblikah, ponavadi so obloženi z mozaikom ali keramičnimi ploščicami.

Poliestrski bazeni

Izjemno široka ponudba cenovno ugodnih bazenov najrazličnejših oblik in dimenzij z gladkimi in zaokroženimi vogali. Njihova glavna prednost je v hitri in enostavni gradnji ter vzdrževanju. V ponudbi imamo tudi Keramične bazene CERAMIC, ki uporabljajo najnovejšo tehnologijo keramičnega jedra.

Liner bazeni

Novost, ki se je zelo hitro uveljavila zaradi prednosti pri gradnji bazena. Bazeni so v veliki večini sezidani iz termo zidakov na betonski podlagi in oblečeni v vodotesno PVC bazensko folijo. Sistem omogoča poleg odlične toplotne izolacije hitro in cenovno ugodno gradnjo bazenov skoraj poljubnih oblik.

EasyPOOL bazeni za samograditelje

EasyPOOL KIT komplet za samostojno izgradnjo bazena iz stiropornih termo zidakov in vodotesno bazensko folijo v enem kosu. Komplet vsebuje vse elemente, ki jih potrebujete, da si samostojno zgradite bazen, vključno s filtrirno napravo. V ponudbi imamo komplete za izdelavo bazenov različnih dimenzij. Poleg EasyPOOL bazenov smo za samograditelje pripravili tudi komplete EasyPOOL PLUS in poliestrski bazen Swim Trim, ter KIT opremo za različno velike betonske bazene.

 

Javni bazeni

Bazeni za javno uporabo s prelivnim kanalom, ki omogoča večji pretok vode skozi filtrirno napravo so edini primerni za javne objekte. Opremimo jih z zmogljivo filtrirno napravo in avtomatskim sistemom za dezinfekcijo vode, ki bosta zagotovila, da bo voda vedno čista, tudi v primeru večjega števila kopalcev.

Nekaj primerov bazenov, ki smo jih zgradili

Kontaktirajte nas za več informacij in ponudbo.     +386 5 330 96 10     titro@titro.si

 

 

 

 

Osnovna stran podjetja TITRO Bazeni

Osrednja stran podjetja TITRO d.o.o.

www.titro.si

 

Poliestrski bazeni

Posebna stran namenjena poliestrskim bazenom.

www.poliestrski-bazeni.si

Spletna trgovina

Spletna trgovina z bazeni in bazensko opremo. Vse za gradnjo bazena. Savne, masažni bazeni in vse za opremo wellness prostorov.

www.bazenska-trgovina.si

Bazenske strehe

Posebna stran namenjena bazenskim streham.

www.bazenske-strehe.si

 

Masažni bazeni

Posebna stran namenjena masažnim bazenom.

www.masazni-bazeni.si

Wellness oprema

Posebna stran namenjena savnam in wellness opremi.

www.wellness-oprema.si

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLI Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve TUKAJ.