O podjetju in kontakt

Titro bazeni d.o.o.TITRO d.o.o.
Bilje 92 / C 5292  Renče
tel: +386 5 330 96 10 ali 330 96 21 
fax: +386 5 330 96 15
e-mail: titro@titro.si

GPS koordinate
N 45º 53.528  S 013º 38.606

Davčna številka: SI24755532
Matična številka: 5356423
Osnovni kapital: 176.898,00 €
Št. reg. vpisa: SRG 01855, pri sodišču Nova Gorica

O nas

Podjetje TITRO d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1990. Naša dejavnost je prodaja in montaža bazenov in bazenske tehnike ter dodatne opreme, izdelava, prodaja in montaža vseh vrst savn izdelanih po meri, izdelava različnih vrst solnih sob, solnih savn, solnih votlin, oprema wellness prostorov ter izdelava in prodaja masažnih bazenov - whirlpoolov.

Izvajamo vsa montažna dela na individualnih bazenih vseh vrst na našem območju delovanja, ki obsega: Primorsko, vključno z obmenim območjem v Italiji (med Trstom in Vidmom do cca 20-30 km od meje SLO-IT), Notranjsko in centralno Slovenijo (Ljubljana s širšo okolico) ter deloma Gorenjsko in Dolenjsko.

V ponudbi imamo vse potrebne materiale in opremo za več možnih načinov izgradnje bazena. Poleg ponudbe kompletov bazenov za samograditelje in prodaje vsega potrebnega materiala za gradnjo in opremo bazenov, izvajamo tudi montažna dela pri opremi bazenov "na ključ" ne glede na tip bazena (betonski, zidani s folijo, poliestrski, inox). Sedež družbe je v Biljah (blizu mednarodnega mejnega prehoda Vrtojba) pri Novi Gorici. Naši materiali za gradnjo so namenjeni tako hišnim plavalnim bazenom, kot tudi bazenom za javno rabo (penzioni, kmečki turizmi, hoteli,....).

Kontaktirajte nas za več informacij in ponudbo.     +386 5 330 96 10     titro@titro.si

 

 

 

Osnovna stran podjetja TITRO Bazeni

Osrednja stran podjetja TITRO d.o.o.

www.titro.si

 

Poliestrski bazeni

Posebna stran namenjena poliestrskim bazenom.

www.poliestrski-bazeni.si

Spletna trgovina

Spletna trgovina z bazeni in bazensko opremo. Vse za gradnjo bazena. Savne, masažni bazeni in vse za opremo wellness prostorov.

www.bazenska-trgovina.si

Bazenske strehe

Posebna stran namenjena bazenskim streham.

www.bazenske-strehe.si

 

Masažni bazeni

Posebna stran namenjena masažnim bazenom.

www.masazni-bazeni.si

Wellness oprema

Posebna stran namenjena savnam in wellness opremi.

www.wellness-oprema.si

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLI Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve TUKAJ.