"V objemu tisočerih mehurčkov."

Masažni bazeni

Prostostoječi masažni bazeni

Prostostoječi masažni bazeni so narejeni tako, da se jih enostavno priklopi na električno omrežje in za njihovo postavitev večinoma niso potrebna nikakršna gradbena dela. Posamezni modeli se razlikujejo gleda na obliko, velikost, število ležišč in sedišč ter glede na opremljenost z številnimi masažnimi šobami , slapovi in osvetlitvijo.

Opremljeni so tudi s filtrirno napravo za vodo, nekateri modeli pa imajo tudi dezinfekcijo vode z uporabo UV svetilke. Večinoma so ti masažni bazeni obloženi z oblogo iz PVC materiala ali prestižnejšo leseno oblogo.

V naši ponudbi imamo masažne bazene priznanih proizvajalcev Jacuzzi, Royal Spas, Astral pool, Iberspa in še nekatere masažne bazene drugih proizvajalcev.

Vgradni masažni bazeni

Razen načina montaže, se vgradni masažni bazeni od prostostoječih razlikujejo v tem, da jih lahko namestimo v poglobljen prostor. Delujejo lahko enako kot prostostoječi s skimmerjem, ali pa imajo prelivni kanal in dodaten kompenzacijski bazen.

V kolikor masažne bazene s prelivnim kanalom opremimo še z zmogljivo čistilno napravo ter avtomatskim sistem za dezinfekcijo vode, jih lahko uporabljete tudi za javno rabo (apartmaji, kmečki turizmi, hoteli, wellness centri, itd…). Pri nekaterih vgradnih masažnih bazenih se za razliko od prostostoječih lahko odločite za nakup školjke bazena, ki jo potem opremite s filtracijo in dodatno opremo po lastni želji in potrebah.

V naši ponudbi so tudi prestižni INOX masažni bazeni s skimmerjem ali prelivnim kanalom in pa masažni bazeni z oblogo iz mozaika.

 

V salonu v Biljah pri Novi Gorici imamo vedno na ogled nekaj masažnih bazenov in dodatno opremo, kot so dodatni peščeni filtri in črpalke, rezervne kartuše in druge rezervne dele, sredstva za nego vode, itd.... Več informacij dobite tudi na naši posebni strani www.masazni-bazeni.si

 

Nekaj primerov masažnih bazenov iz naše ponudbe

Kontaktirajte nas za več informacij in ponudbo.     +386 5 330 96 10     titro@titro.si

 

 

 

 

Osnovna stran podjetja TITRO Bazeni

Osrednja stran podjetja TITRO d.o.o.

www.titro.si

 

Poliestrski bazeni

Posebna stran namenjena poliestrskim bazenom.

www.poliestrski-bazeni.si

Spletna trgovina

Spletna trgovina z bazeni in bazensko opremo. Vse za gradnjo bazena. Savne, masažni bazeni in vse za opremo wellness prostorov.

www.bazenska-trgovina.si

Bazenske strehe

Posebna stran namenjena bazenskim streham.

www.bazenske-strehe.si

 

Masažni bazeni

Posebna stran namenjena masažnim bazenom.

www.masazni-bazeni.si

Wellness oprema

Posebna stran namenjena savnam in wellness opremi.

www.wellness-oprema.si

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLI Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve TUKAJ.