"Infra savne, finske savne in parne savne za popolno sprostitev."

Savne TITRO

 

Infra savne

Spadajo med najučinkovitejše savne saj infra toplotni grelci oddajajo infrardečo svetlobo, ki prodre globoko pod kožo in povzroča potenje že pri nizkih temperaturah od 50°C do 60°C.

Finske savne

Sodijo med najbolj priljubljene savne, ki so izdelane iz različnih vrst lesa! Finske savne so tudi najbolj vroče saj se temperatura v savni giblje med 70°C in 100°C, vlaga pa je relativno nizka, od 10-15%.

Turške savne (Parne savne)

Temperatura v savni se giblje okoli 50°C ob visoki stopnji vlage, tudi nad 100%. Lahko so zgrajene na klasičen način (zidane) ali iz različnih toplotno visoko izolativnih materialov (EPS, Wedi, itd). Notranjost je obložena v mozaik ali drugo keramiko. Savne so zelo učinkovite pri čiščenju kože in ugodno vplivajo na dihalne poti.

BIO zeliščne savne

So kombinacija, ki združuje značilnosti suhe in vlažne savne. Za razliko od finske savne ima vgrajeno posebno Bio peč s parnim uparjalnikom. Temperatura v savni je do 60°C, vlažnost pa okoli 60%. V vodo se lahko dodaja dišave, ki ustvarjajo aromaterapijo v savni..

 

Kombinirane savne

Klasična finska savna v kombinaciji z infrardečo savno in bio zeliščno savno. Prednost takšnega kombiniranega sistema je, da omogoča različne tehnike savnanja v eni savni.

Zunanje savne

Savne so zelo uporabljene v severnejših krajih, od koder tudi izvirajo. Narejene v obliki hišice ali soda (Barrel savne). Za gretje se uporabljajo peči na drva ali na elektriko.

Nekaj primerov različnih tipov savn

Kontaktirajte nas za več informacij in ponudbo.     +386 5 330 96 10     titro@titro.si

 

 

 

 

Osnovna stran podjetja TITRO Bazeni

Osrednja stran podjetja TITRO d.o.o.

www.titro.si

 

Poliestrski bazeni

Posebna stran namenjena poliestrskim bazenom.

www.poliestrski-bazeni.si

Spletna trgovina

Spletna trgovina z bazeni in bazensko opremo. Vse za gradnjo bazena. Savne, masažni bazeni in vse za opremo wellness prostorov.

www.bazenska-trgovina.si

Bazenske strehe

Posebna stran namenjena bazenskim streham.

www.bazenske-strehe.si

 

Masažni bazeni

Posebna stran namenjena masažnim bazenom.

www.masazni-bazeni.si

Wellness oprema

Posebna stran namenjena savnam in wellness opremi.

www.wellness-oprema.si

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLI Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve TUKAJ.